Tenis / Andy Murray, în semifinalele Openului Australiei

96
Tenis / Andy Murray, în semifinalele Openului Australiei - andymurray-1453907556.jpg

Articole recomandate

Tenismanul britanic Andy Murray, campionul olimpic en titre, s-a calificat în semifinalele Openului Australiei, primul turneu de Mare Șlem al anului, grație victoriei în patru seturi, 6-3, 6-7 (5), 6-2, 6-3, înregistrate în fața spaniolului David Ferrer, miercuri la Melbourne.



Murray, numărul 2 mondial, îl va avea ca adversar în semifinale pe câștigătorul partidei dintre croatul Milos Raonic și francezul Gael Monfils.

Britanicul reușește să acceadă, astfel, pentru a șasea oară în ultimii șapte ani în penultimul act al competiției de la antipozi. El a disputat de patru ori finala Australian Open, fără să reușească să câștige niciodată trofeul.

Anul trecut, Andy Murray a fost învins în finală de sârbul Novak Djokovic, liderul clasamentului ATP, în fața căruia s-a înclinat în patru seturi (7-6, 6-7, 6-3, 6-0).

De menționat că fratele lui Murray, Jamie, a reușit la rândul său să se califice în semifinalele probei de dublu masculin de la Melbourne, unde face pereche cu brazilianul Bruno Soares.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9846 secunde