Tătărușanu, eroul lui Lyon! Și-a calificat echipa în finala Cupei Ligii

631
Tătărușanu, eroul lui Lyon! Și-a calificat echipa în finala Cupei Ligii - ddd-1579681915.jpg

Articole recomandate

Portarul român Ciprian Tătărușanu s-a dovedit esențial pentru calificarea echipei Olympique Lyon în finala Cupei Ligii franceze, marți seara, prin penalty-ul apărat în meciul cu Lille, pe care OL l-a câștigat cu 4-3 la loviturile de departajare, după 2-2 la finalul celor 90 de minute regulamentare, potrivit Agerpres.

Oaspeții au deschis scorul prin portughezul Renato Sanches (13), dar Moussa Dembele a restabilit egalitatea (17 - penalty). Houssem Aouar a adus echipa gazdă în avantaj (85), dar Lille a trimis meciul la loviturile de departajare (nu se joacă prelungiri dacă scorul este egal la finalul celor 90 de minute, n. red.) prin golul marcat de Loic Remy în minutele adiționale (90+3), din penalty.

Lille a executat prima la loviturile de departajare, dar Tătărușanu a apărat șutul lui Jonathan Bamba. Pentru Lyon au transformat Moussa Dembele, Martin Terrier, Maxwel Cornet și Thiago Mendes, în timp ce de la oaspeți au înscris Loic Remy, Benjamin Andre și Victor Osimhen, iar Renato Sanches a ratat.

Pentru Tătărușanu a fost doar al treilea meci în tricoul echipei din Lyon în acest sezon, toate în Cupa Ligii. OL este în cursă în patru competiții, campionat, Cupa Ligii, Cupa Franței și Liga Campionilor.

În ultimul act al Cupei Ligii franceze, Lyon o va întâlni pe Stade de Reims sau Paris St Germain, care se înfruntă miercuri. Lyon a câștigat trofeul o singură dată, în 2001.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 15 Decembrie 2014
Stire din Sport : Fotbal. Rezultate din Cupa Ligii
Pagina a fost generata in 1.3471 secunde