Țara Galilor merge la EURO. Victorie împotriva Ungariei

Miercuri, 20 Noiembrie 2019, 11:59
807
Selecționata de fotbal a Țării Galilor este ultima echipă calificată la EURO 2020 din preliminariile continentale, după ce a învins Ungaria cu scorul de 2-0, marți seara, pe teren propriu, în Grupa E.

Cele 20 de echipe calificate la EURO 2020 din preliminarii sunt Anglia, Cehia, Ucraina, Portugalia, Germania, Olanda, Elveția, Danemarca, Croația, Țara Galilor, Polonia, Austria, Spania, Suedia, Franța, Turcia, Belgia, Rusia, Italia și Finlanda. Tragerea la sorți a grupelor turneului final se va desfășura la București, pe 30 noiembrie.

Ultimele patru formații vor veni din barajele din Liga Națiunilor, tragerea la sorți fiind programată vineri, la Nyon.

Și-au asigurat prezența în aceste baraje, în care va evolua și România, Ungaria, Slovacia și Scoția.

Germania, Olanda, Belgia și Rusia au câștigat la scor în meciurile de marți. Germania a surclasat Irlanda de Nord cu 6-1, după ce oaspeții au deschis scorul. Gnabry a reușit un hat-trick, iar Goretzka a marcat o dublă. Olanda a trecut de Estonia cu 5-0, printr-un hat-trick al lui Wijnaldum, completat de reușitele lui Ake și Boadu. Belgia a învins Ciprul cu 6-1, Benteke și De Bruyne reușind duble. Rusia a surclasat San Marino cu 5-0.

Macedonia de Nord a învins Israelul cu 1-0, prin golul lui Boban Nikolov, fost jucător la FC Viitorul.

Scoția, posibilă adversară a României în play-off, a trecut de Kazahstan cu 3-1, după ce la pauză oaspeții conduceau cu 1-0.

Pagina a fost generata in 0.3644 secunde