Sute de copii s-au bucurat, la Cumpăna, de prezența sportivilor de la BC Athletic și CSU Neptun

138

Articole de la același autor

Elevii Liceului Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" din Cumpăna au fost vizitați, ieri, în noul campus al comunei, de cei care asigură spectacolul cu fiecare ocazie, în Sala Sporturilor din Constanța: baschetbaliștii de la BC Athletic și handbalistele de la CSU Neptun. 


Atmosfera a fost una de sărbătoare, chiar unică pentru comunitatea locală, după cum a afirmat și primarul Mariana Gîju, toată lumea fiind extrem de entuziastă de apariția sportivilor. 


Sute de copii au fost prezenți la eveniment, mulți dintre ei legitimați la CS Victoria Cumpăna. După ce au prezentat numere de gimnastică ritmică și scrimă, cei mai norocoși dintre cei mici au schimbat mingii cu Jeremi Booth, Vlad Mihai, Andrei Oprean, Bogdan Călin, Marius Deconescu, Andrei Șerban, Andreea Pintilie, Anca Birton și Ana Oprică, sub privirile antrenorilor Ionuț Pușcașu (antrenor principal CSU Neptun) și Bogdan Ivanovic (antrenor secund BC Athletic). 


Aruncările handbalistelor din "aeriană" sau pasele "șmecherești" și aruncările de trei puncte ale baschetbaliștilor au fost aplaudate la scenă deschisă de cei prezenți în sală. 


Evenimentul a avut loc în cadrul proiectului național "Campionii României - în școală, liceu și universitate", proiect derulat de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Consiliul Județean Constanța și Inspectoratul Școlar Județean Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4984 secunde