Suspendări și amenzi record după bătaia de la FC Viitorul - CSU Craiova

313
Suspendări și amenzi record după bătaia de la FC Viitorul - CSU Craiova - suspendari-1481134216.jpg

Articole de la același autor

Comisia de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal a aplicat cele mai mari sancțiuni ale acestui sezon de Liga 1, ca urmare a incidentelor de la finalul partidei de la Ovidiu, dintre FC Viitorul și CSU Craiova.

Cea mai mare sancțiune o primește, surprinzător, jucătorul Sorin Rădoi, de la FC Viitorul - șase partide suspendare și o amendă de 11.300 lei, după ce a sărit să îl lovească pe "agresorul de serviciu", brazilianul Santos do Rosario Ramilton Jorge (Rambe). Atacantul Craiovei s-a ales și el cu 6 etape, însă a primit o amendă mai mică - 10.000 lei.

Cel de-al treilea jucător suspendat este portarul Viitorului, Teodor Râmniceanu, care va lipsi trei partide și a fost amendat cu 6.000 de lei. Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, a primit doar un avertisment și va continua să-și conducă echipa de la nivelul gazonului.

Reamintim că, la finalul partidei dintre FC Viitorul și CSU Craiova, Gheorghe Hagi a încercat să intervină în conflictul a doi jucători, însă a fost busculat într-un mod golănesc de atacantul oltenilor, Rambe, moment care a degenerat într-o bătaie generală, condusă cu îndârjire de portarul Râmniceanu și veteranul Sorin Rădoi.

FC Viitorul va juca luni, 12 decembrie, de la ora 20.30, în deplasare, pe terenul Concordiei Chiajna, în etapa a XX-a a Ligii l.

v v v

Echipa de juniori U17 a Academiei "Gheorghe Hagi" a debutat cu o înfrângere la turneul internațional Sheriff Cup 2016, competiție ce are loc la Tiraspol (Republica Moldova).

Constănțenii antrenați de Constantin Fălină au fost învinși fără drept de apel de către Dinamo Kiev, scor 0-5 (0-3).

Turneul a suferit o modificare de ultim moment: echipa maghiară Ferencvaros Budapesta s-a retras, locul său fiind luat de naționala U17 a Kazahstanului.

FC Viitorul U17 va evolua în cea de-a doua partidă împotriva celor de la Dinamo Tbilisi, astăzi, de la ora 11.30. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9894 secunde