''Suspendarea mea este o farsă și o rușine''

206
1
''Suspendarea mea este o farsă și o rușine'' - ibra-1428746281.jpg

Articole recomandate

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovic, de la PSG, apreciază suspendarea sa este ''o farsă și o rușine pentru fotbal'', informează AFP, citată de AGERPRES.


Vârful a declarat: ''Este o farsă și o rușine pentru fotbal. Cuvintele mele nu l-au vizat pe arbitru. Eu am avut cu el un schimb de replici normale, iar arbitrul a confirmat deja asta. Dacă era arbitrul cel care ar fi primit alte cuvinte ofensatoare, eu îi ceream scuze''.

Zlatan Ibrahimovic a primit o suspendare de 4 meciuri din partea Comisiei de disciplină a Ligii franceze, din cauza insultelor împotriva brigăzii de arbitri, după meciul cu Bordeaux (2-3) din 15 martie.


Comentează știrea

costy
11 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4597 secunde