HCDS - Liberbank Cuenca, în Cupa EHF

Sundovski: "Sper să aducem primele puncte la Constanța!"

429
Sundovski:

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța joacă, astăzi, de la ora 19, la Sala Sporturilor, împotriva formației spaniole Liberbank Cuenca, în etapa a treia a Grupei C din Cupa EHF. 


Fără puncte după primele două confruntări, trupa de pe litoral se află într-o situație delicată, fiind obligată să se impună împotriva ibericilor pentru a păstra șanse de calificare în play-off. FC Porto s-a impus, sâmbătă seară, pe terenul danezilor de la Holstebro, scor 33-31 (17-15), și se dovedește a fi cea mai puternică echipă din grupă - cu trei victorii din trei partide, două dintre ele în deplasare. 


Astfel, dacă se impune astăzi, HCDS intră în lupta pentru locul doi, egalând la puncte pe Holstebro și Cuenca. 
Antrenorul principal al Dobrogei Sud, macedoneanul Zvonko Sundovski, a declarat că are mare încredere în echipa sa și că jucătorii vor face tot posibilul pentru a aduce primele puncte la Constanța. 


"Sper să fim 100% pregătiți și să aducem primele puncte la Constanța. Cuenca este o echipă bună, dar nu de nivelul lui Porto. Chiar și așa, ne așteaptă 60 de minute grele. Și ei sunt valoroși, dar și noi. Avem un moral excelent, suntem pe primul loc în campionat și vrem să ne menținem în ritmul acesta", a declarat Sundovski. 


Partida va fi arbitrată de o brigadă din Grecia: Athanasios Chaskis și Dimitrios Tsakonas. 
Biletele la meci se pot achiziționa online, de pe myticket.ro, dar și din librăriile Cărturești (din VIVO! Constanța și City Mall) sau din Carrefour. De asemenea, vor putea fi achiziționate și de la sală, în ziua meciului, de la ora 17. 


Suporteri de nota 10 
Observatorul partidei pe care HC Dobrogea Sud a disputat-o în Sala Sporturilor cu FC Porto Sofarma, în runda precedentă, ucrainianul Viktor Konoplastyi, a acordat nota 10 galeriei noastre într-un raport înmânat EHF. Acesta a fost impresionat de suporterii constănțeni, care au scandal numele echipei portugheze și i-au aplaudat la scenă deschisă pe jucători. 
Și în partida de astăzi, călduroasa galeria a HCDS va avea un cuvânt greu de spus, fiind de nenumărate ori impulsul de care jucătorii constănțeni au nevoie de a se autodepăși. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Duminică, 24 Februarie 2019
Stire din Sport : Dorin Rotariu s-a transferat în Kazahstan!
Pagina a fost generata in 0.8469 secunde