Summer Camp-ul de baschet de la Constanța, un real succes

152
Summer Camp-ul de baschet de la Constanța, un real succes - summer-1597146427.jpg

Articole de la același autor

Gheparzii Summer Camp 2020 Hosted by Phoenix Constanța și-a derulat antrenamentele în perioada 4-9 august în cele mai bune condiții, la camp participând 26 de sportivi din șase județe.

Baschetbaliștii au fost îndrumați de o echipă de antrenori condusă de Marcel Țenter, compusă din antrenorii Aleksandar Gaæe¹a și Alin Săftel, completată cu tehnicianul Carmin Popa, de la CS Phoenix-Știința Constanța. De ședințele de pregătire fizică s-a ocupat Nenad Ðuroviæ, iar dr. Isabelle Țenter de cele de mental coaching.

Au fost 10 ședințe intense de pregătire, pe parcursul cărora s-au respectat toate măsurile de siguranță necesare: fiecare sportiv a avut minge proprie, s-a făcut triaj epidemiologic cu măsurarea temperaturii zilnic, staff-ul a purtat în permanență măști, s-au respectat regulile de distanțare, fiind puse la dispoziția tuturor dezinfectanți.

De asemenea, s-au ținut workshop-uri pe teme de mental coaching, inclusiv cu părinții.

"Camp-ul de la Constanța a fost un succes din toate punctele de vedere, atât organizatoric, cât și din punct de vedere sportiv. Copiii au fost entuziaști, antrenorii au muncit din greu, organizatorii și-au făcut pe deplin datoria. Le mulțumim gazdelor noastre, Phoenix Știința Constanța, pentru tot ce au făcut ca acest camp să se desfășoare în cele mai bune condiții, atât logistic, cât și din punctul de vedere al siguranței în aceste vremuri de pandemie. Le mulțumim copiilor pentru că au fost atât de dornici să muncească și vreau să mulțumesc personal echipei mele de antrenori pentru faptul că au muncit din greu în aceste cinci zile, câte șase ore de baschet pe zi nu e ușor. Au făcut o treabă minunată și sunt foarte mândru de ei.

Copiilor le transmit să muncească în continuare, să fie sănătoși și să ne vedem cât mai curând în terenul de baschet, activi și plini de viață!", a declarat tehnicianul Marcel Țenter.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2607 secunde