Succese pentru echipele constănțene de handbal masculin, în Divizia A

208
Succese pentru echipele constănțene de handbal masculin, în Divizia A - succese-1543163989.jpg

Articole de la același autor

Vineri, în Sala Sporturilor, echipa HC Dobrogea Sud Constanța II (antrenor Alexandar Adzic) a trecut de CSU Pitești, scor 36-30 (18-13), într-o partidă contând pentru etapa a Xl-a a Diviziei A, Seria B, la handbal masculin.

În aceeași rundă, dar sâmbătă, CS Medgidia (antrenori Ionuț Deli-Iorga și Adrian Georgescu) a câștigat duelul cu CSM Ploiești, scor 36-23 (16-11).

În ierarhia seriei, HC Dobrogea Sud ll este pe prima poziție, cu 27 de puncte, iar CS Medgidia se află pe locul 3, cu 19 puncte.

Etapa următoare, programată miercuri, 28 noiembrie, CS Medgidia evoluează acasă, cu CSM Alexandria, în timp ce HCDS ll joacă în deplasare, pe terenul CSM-ului București ll.

v v v

Duminică, la Sala Sporturilor, juniorii l de la HC Dobrogea Sud au pierdut întâlnirea cu LPS Brăila, scor 31-32 (16-15), la capătul unui meci pe care l-au avut în mână tot timpul (au condus cu patru goluri în câteva rânduri).

După 11 runde, AHC Dobrogea Sud este pe prima poziție, cu 23 de puncte, însă vin tare din spate LPS Brăila (20 p și un meci mai puțin disputat) și CSM Ploiești (19 p și trei meciuri mai puțin disputate). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6232 secunde