SUCCES EXTRAORDINAR! Simona Halep, din nou campioană la Dubai

1038
SUCCES EXTRAORDINAR! Simona Halep, din nou campioană la Dubai - ddd-1582393238.jpg

Articole recomandate

După un meci care a durat mai bine de două ore, campioana constănțeană Simona Halep a câștigat primul trofeu din acest an, în turneul de la Dubai. Adversara sa a fost kazaha Elena Rybakina, locul 19 WTA, care a avut o replică pe măsură pentru jucătoarea noastră și și-a adjudecat primul set cu 6-3. Halep a revenit și a egalat situația la general, impunându-se în actul secund tot cu 6-3. În setul decisiv, jucătoarea noastră a servit pentru meci la 6-5, însă Rybakina a reușit break-ul și s-a ajuns astfel la tiebreak. Aici s-a mers cap la cap până la 5-5, când Rybakina a trimis două mingi consecutive afară și a cedat partida.

Pentru Halep a fost prima finală în circuitul WTA după cea de la Wimbledon 2019, când a învins-o spectaculos pe americanca Serena Williams. În schimb, Elena Rybakina a mai jucat deja în acest an alte trei finale, la Shenzhen, Hobart și St. Petersburg.

Înaintea finalei, Simona Halep a făcut un anunț neașteptat. Ea a decis să se retragă de la turneul din Doha, anunță WTA Insider. Motivul nu este cunoscut încă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4832 secunde