Suarez a dezvăluit ce discuție a avut cu Neymar, când a plecat de la Barcelona

711
Suarez a dezvăluit ce discuție a avut cu Neymar, când a plecat de la Barcelona - n2u3mddiytkwodyyody5y2qxmzdmztq5-1567674065.jpg

Articole recomandate

Revenirea lui Neymar (27 de ani) la Barcelona a ținut cu sufletul la gură pe toată lumea în această vară. Până la urmă, starul brazilian a rămas la PSG, deși nu se află în cele mai bune relații cu conducerea celor de la PSG, scrie digisport.ro

Luis Suarez, unul dintre cei mai buni prieteni ai brazilianului, a dezvăluit ce i-a transmis lui Neymar în 2017, când a decis să plece de la Barcelona la PSG.

"Am vorbit în momentul în care a vrut să plece de la Barcelona. Toată lumea știa. Eu și Leo i-am spus: 'Trofeele le vei câștiga mereu la Barcelona'. Însă, acestea sunt deciziile. În acel moment el a decis ce a fost mai bine pentru el, acum a decis să facă tot posibilul să se întoarcă. A fost dificil, însă relația dintre noi a ajutat foarte mult", a dezvăluit Suarez pentru FOX Sports.




Împreună, Suarez, Neymar și Messi au reușit o performanță incredibilă în 2015, moment în care au reușit tripla: au câștigat campionatul Spaniei, Cupa Spaniei și Liga Campionilor.

Luis Suarez a afirmat că Neymar a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a reveni la Barcelona

Atacantul Barcelonei a explicat cât de mult și-a dorit Neymar să revină la Barcelona, după doi ani petrecuți la Paris.

"Am vorbit despre asta la momentul respectiv, când Neymar s-a decis să plece. Atunci, el a considerat că era cel mai bine pentru el să se ducă la PSG. Ei bine, acum a încercat tot ce era posibil să revină și foarte mult pentru decizia lui a fost relația foarte bună pe care o are cu mine și Messi", a adăugat Luis Suarez.

Neymar este cel mai scump jucător din istoria fotbalului

Neymar se află la Paris Saint Germain din 2017, atunci când a fost cumpărat de la Barcelona pentru 222 de milioane de euro. Brazilianul a jucat 58 de meciuri și a marcat 51 de goluri pentru PSG, în toate competițiile.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5255 secunde