Antrenorul HC Dobrogea Sud, Djordje Cirkovic:

„Strângem rândurile, ne aşteaptă un meci greu cu CSM Focşani”

299
„Strângem rândurile, ne aşteaptă un meci greu cu CSM Focşani” - strangem-1617116700.jpg

Articole de la același autor

Săptămână importantă pentru handbaliştii de la HC Dobrogea Sud, care susţin, joi, 1 aprilie, partida cu CSM Focșani, contând pentru etapa a XX-a a Ligii Naţionale. Găzduit de Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, meciul începe la ora 18.25, fiind transmis în direct la TVR 1.

După victoria obținută, săptămâna trecută, în partida cu CSM București, „delfinii” au un moral foarte bun, mai ales că punctele cucerite în derby le-au permis să urce pe locul doi în clasament. Asta în condițiile în care au lipsit trei jucători importanți: Șandru, Nistor și Buricea, pe care antrenorul Djordje Cirkovic speră să îi poată recupera până la ora de start a duelului cu CSM Focșani.

„Șandru și Nistor sunt cei mai buni marcatori de până acum, iar fără Buricea avem mai puține soluții la apărare avansată. În situația asta, am jucat foarte bine cu CSM Bucureşti. Acum ne așteaptă un alt meci greu. Sperăm să nu mai avem absențe. Este mai ușor să strângem rândurile când avem un singur meci.

Marea problemă va fi săptămâna viitoare, la Cluj, când o să avem trei meciuri în patru zile”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Djordje Cirkovic.

O problemă este și închiderea sălilor de fitness, din cauza noilor restricții impuse de autorități în actualul context epidemiologic, Constanța având o incidență de peste şase cazuri la 1.000 de locuitori. Nu se mai poate merge la sala de forță, se caută soluții de completare a pregătirii tactice în sala de antrenament.

Luni şi marţi, de la ora 18.00, handbaliştii de la HCDS s-au antrenat la Sala Sporturilor. Miercuri, 31 aprilie, la ora 11.00, este programat un ultim antrenament înaintea deplasării la Sfântu Gheorghe. Va fi prima confruntare cu CSM Focșani din acest sezon. În tur, echipa antrenată de Dalibor Cutura nu s-a putut prezenta la meci, mulţi dintre componenţii lotului fiind infectaţi cu virusul Covid-19. Vrâncenii ocupă locul şapte în clasament, cu nouă victorii în 18 meciuri, și au demonstrat în acest sezon că alcătuiesc o echipă redutabilă, greu de bătut.

„Dacă nu ai concentrare 60 de minute, e greu să câștigi. Este o echipă cu bătaie, mereu are energie bună și joacă foarte bine contra favoriților. Și cu Dinamo și cu Turda a arătat asta. Chiar dacă nu ne-am întâlnit în tur, am avut două amicale cu ei și știm cum trebuie să jucăm. Ne pregătim cât mai bine pentru meci”, a mai spus antrenorul Djordje Cirkovic.

XXX

Iată programul complet al etapei a XX-a: joi, 1 aprilie: Potaissa Turda - CSU din Suceava (ora 10.30, Sepsi Arena), CSM Reșița - Minaur Baia Mare (ora 11.00, Sala „Katy Szabo”), CSM Vaslui - CS Dinamo Bucureşti (ora 13.15, Sepsi Arena), CS Magnum Botoșani - Politehnica Timișoara (ora 13.45, Sala „Katy Szabo2), CSM Bacău - Steaua Bucureşti (ora 16.00, în direct la TVR 2, Sepsi Arena), HC Buzău - CSM Făgăraș (ora 16.30, Sala „Katy Szabo”), CSM Focșani - HC Dobrogea Sud (ora 18.25, în direct la TVR 1). CSM București stă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.578 secunde