"Stejarii" înfruntă o Rusie condusă de un nou selecționer

156

Articole de la același autor

Naționala Rusiei, adversara de sâmbătă a României în partida din etapa a 3-a a Rugby Europe International Championship, l-a adus pe banca tehnică pe irlandezul Mark McDermott, care l-a înlocuit pe Aleksandr Pervuhin. Primul meci al rușilor sub bagheta noului selecționer va fi chiar partida cu "stejarii", de sâmbătă, de pe Cluj Arena, de la ora 16,00.

"Învinsă pe propriul teren de Spania în prima etapă a ediției 2018 din Rugby Europe International Championship, Rusia și-a diminuat considerabil șansele de calificare la Cupa Mondială din 2019, astfel că locul lui Pervuhin pe banca tehnică a «urșilor» a fost luat de irlandezul Mark McDermott. Fost taloner la Munster, cu o prezență în echipa Irlandei XV, în ultima vreme McDermott a ocupat funcția de manager al centrelor de elită ale Federației Irlandeze de Rugby și antrenor al echipei naționale U21 a «frunzei de trifoi». Prin aducerea irlandezului, se speră relansarea luptei de calificare la Cupa Mondială începând cu partida împotriva României de pe Cluj Arena", scrie FR de Rugby.

În ierarhia mondială, România ocupă locul 16, iar Rusia - 20. Anul trecut, la Soci, România s-a impus în fața Rusiei, scor 30-10.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9169 secunde