"Stejarii" din SuperLigă se reunesc în Capitală

195

Articole de la același autor

Naționala de rugby a Românei va întreprinde un stagiu de pregătire, în perioada 13-20 ianuarie, la București, înaintea începerii returului Rugby Europe International Championship, competiție ce va debuta pe 10 februarie, pentru a-și asigura calificarea la Cupa Mondială. 


Selecționerul Lynn Howells se va baza pe un lot de 20 de jucători, toți proveniți din campionatul intern, cei mai mulți fiind de la Steaua București (9) și CSM Știința Baia Mare (6). 


"Avem nevoie de acest stagiu de pregătire, pentru că jucătorii din campionatul României nu au mai avut meciuri de câteva săptămâni, a fost o vacanță lungă și pentru preîntâmpinarea eventualelor probleme legate de pregătirea fizică, atunci când ne vom reuni pentru primul meci din Rugby Europe Championship, cu Germania, dorim ca toată lumea să fie în cea mai bună formă. Va fi un cantonament în care vom face doar pregătire fizică, jucătorii vor da teste, le va fi măsurat țesutul adipos și la final vor primi programe individuale de pregătire pentru următoarele două săptămâni. Este un an important pentru noi, de aceea trebuie să pregătim din timp tot ce avem de făcut", a declarat tehnicianul galez.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5659 secunde