"Stejăreii" U20 participă la Europenele din Portugalia

265

Articole recomandate

Naționala de rugby U20 a României va participa, în perioada 7-14 aprilie, la Campionatul European rezervat acestei categorii de vârstă care va avea loc la Coimbra, în Portugalia, informează site-ul FRR. 


"Stejăreii" vor debuta în competiție duminică, 8 aprilie, într-un meci cu Olanda (ora 12.50, ora României). În grupă cu România se află Portugalia, Spania, Rusia, Olanda, Polonia, Portugalia 2 și Ucraina. 


Pentru această competiție, staff-ul tehnic a stabilit un lot de 27 de jucători, dintre care doi sunt legitimați la ACS Tomitanii Constanța: Flavian Cuprian (pilier) și Adrian Tala (taloner). 


"La Campionatul European, dorim să câștigăm meciurile pe care le jucăm, este obiectivul pentru care fiecare jucător se antrenează. Dincolo însă de acest lucru este important să dăm jucătorilor șansa de a se dezvolta, de a crește, de a aduna experiență la o competiție de nivel internațional, o competiție care se joacă după un program în care va conta foarte mult felul în care jucătorii se vor adapta și se vor recupera. Ne-am antrenat foarte bine, băieții au dat totul în acest ultim cantonament înainte de plecarea în Portugalia, ceea ce mă face optimist în ce privește evoluția lor acolo. Vom lua meci cu meci, astfel încât în acest moment cel mai important pentru noi este prima partidă, cea cu Olanda. Victoria în acest meci este primul obiectiv. Este important ca jucătorii să se întoarcă cu lucruri pozitive de la această competiție, lucruri care să îi ajute să evolueze și să progreseze", a declarat antrenorul României U20, Fergus Pringle.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.59 secunde