Cu trei jucători de la Tomitanii în lot

"Stejăreii" pregătesc debutul la World Rugby U20 Trophy

344

Articole de la același autor

Naționala U20 a României va participa la World Rugby Trophy, a doua competiție valorică din lume la această categorie de vârstă, ce va avea loc la București, în perioada 28 august - 9 septembrie. 


În urma stagiilor de pregătire și a celor două meciuri test disputate în luna august, staff-ul tehnic a stabilit lotul final de 26 de jucători care vor evolua la Trophy. Dintre aceștia, trei sunt legitimați la ACS Tomitanii Constanța: Flavian Cuprian (pilier), Andrei Homiuc (mijlocaș la grămadă), Sebastian Sîrbu (centru). 


"Stejăreii" se reunesc, astăzi, la ora 9.00, la sediul Federației Române de Rugby din București. 


La World Rugby U20 Trophy, România va înfrunta Namibia (28 august), Samoa (1 septembrie) și Hong Kong-ul (5 septembrie), iar în funcție de rezultatele din prima fază a competiție, va juca finala pentru locul de clasament, pe 9 septembrie. 


Selecționerul Danie de Villiers spune că România poate furniza surpriza turneului, dar una dintre condițiile obligatorii este ca jucătorii să iasă din zona de confort și să facă lucruri pe care, în general, nu le fac. 


"Este o selecție obiectivă, făcută corect, în funcție de cum s-au antrenat, cum s-au adaptat și reacționat la diferitele provocări la care i-am expus. Suntem încrezători că am ales cea mai bună echipă din jucătorii care sunt valizi și sperăm că vom avea o evoluție bună. Trebuie să fim realiști când vorbim de obiectiv, fiecare jucător își dorește o clasare cât mai sus pe podium, iar dacă fiecare va munci și va ieși din zona lui de confort și va face anumite lucruri pe care nu le face în general, cred că nimic nu e imposibil și putem fi acea echipă care să furnizeze surpriza competiției", a declarat Danie de Villiers. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7031 secunde