Ştefan Paloşi, campionul turneului ITF de la Curtea de Argeş

164
Ştefan Paloşi, campionul turneului ITF de la Curtea de Argeş - stefan-1629195618.jpg

Articole de la același autor

O nouă performanţă pentru tenismenul constănţean Ştefan Paloşi (21 ani, 916 ATP), care a câştigat finala turneului ITF de la Curtea de Argeş, competiţie dotată cu premii în valoare totală de 15.000 de dolari.

În ultimul act, sportivul de pe litoral l-a învins, în două seturi simetrice, scor 6-4, 6-4, pe argentinianul Facundo Juarez, cap de serie nr. 5.

Ajuns pe tabloul principal după ce a trecut prin sesiunea de calificări, constănţeanul a obţinut primul său titlu din circuitul ITF, în faţa unui sud-american de 23 ani clasat pe locul 526 în clasamentul ATP.

Finala de dublu de la Curtea de Argeş a fost câştigată de perechea Bogdan Pavel (România) / Ray Ho (Taiwan), care s-a impus în finală, după super tie-break, scor 6-4, 6-7 (3), 10-3, în faţa constănţenilor Sebastian Gima şi Ştefan Paloşi.

XXX

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, rămasă vacantă după demisia lui Ion Ţiriac din 26 iulie, vor avea loc la începutul anului viitor.

„Deocamdată, eu sunt preşedinte interimar al federaţiei ales de Consiliul Director. Alegerile vor avea loc la începutul anului viitor. Vom vedea dacă eu voi candida, până la prima Adunare Generală mai este timp. Dacă vom avea aceeaşi subfinanţare, aceleaşi probleme cu Ministerul Tineretului şi Sportului, nu ştiu... Pentru că noi am avut anul acesta o finanţare aproximativ egală cu a federaţiilor neolimpice. Asta în condiţiile în care noi eram între cele patru federaţii cu medalii olimpice la Rio de Janeiro şi în condiţiile în care în 2019 am avut singura echipă de locurile 3-4 la Campionat Mondial din România”, a declarat, la Curtea de Argeş, preşedintele interimar al FR de Tenis, George Cosac.

Foto: Facebook / Ştefan Paloşi / Academia de Tenis CS Dinamo Bucureşti

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.356 secunde