Steaua și Astra și-au aflat adversarele din Europa League. Iată și programul meciurilor

310
2
Steaua și Astra și-au aflat adversarele din Europa League. Iată și programul meciurilor - 123271-1438949106.jpg

Articole recomandate

Steaua și Astra și-au aflat adversarele din play-off-ul Europa League, conform tragerii la sorți care a avut loc azi, la Nyon.

Campioana României, Steaua, va da piept cu norvegienii de la Rosenborg. Meciul tur se va disputa pe 20 august, la București, în timp ce returul este programat o săptămână mai târziu, pe 27 august, în Norvegia.

Astra Giurgiu o va întâlni pe AZ Alkmaar. Partida tur va avea loc pe 20 august, la Giurgiu, returul fiind programat pe 27 august, în Olanda.

Comentează știrea

codrea
7 august 2015
operator

ATENTIE ! Daca iti place sa citesti ,sa ajuti oamenii si sa castigi bani,lucrand de acasa pe internet,transmite "info"la e-mail : [email protected]

adi
9 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Pagina a fost generata in 0.2665 secunde