Start în proiectul european de reunire a sporturilor tradiţionale înrudite cu oina

186
Start în proiectul european de reunire a sporturilor tradiţionale înrudite cu oina - start-1627065900.jpg

Articole de la același autor

Federaţia Română de Oină este lider de proiect Erasmus+ în cadrul Small Collaborative Partnership. Titlul proiectului este „Reuniting Traditional Battball Sports/Reunirea Sporturilor Tradiţionale cu Baston şi Minge”, se desfăşoară în perioada 1 ianuarie 2021 - 31 decembrie 2022 şi are ca scop promovarea sporturilor şi jocurilor tradiţionale europene în comunitatea organizaţiilor partenere, precum şi la nivelul Uniunii Europene.

Cu această ocazie, vor fi promovate sporturile tradiţionale cu minge mică şi baston. Alături de Federaţia Română de Oină, parteneri în proiect mai sunt: Legaramlat Nonprofit (Ungaria), Asociaţia Ingens Risus (România) şi MTU Coraliam (Estonia).

„Prima întâlnire transnaţională a avut loc, luna aceasta, la Mezobereny (Ungaria). Scopul a fost acela de a crea o sinergie între membrii echipei de proiect din fiecare organizaţie şi de a crea un cadru pentru activitatea din următoarele şase luni. S-au abordat aspectele administrative care trebuie să fie cunoscute de toţi partenerii şi s-au discutat următorii paşi în creşterea vizibilităţii proiectului. Cu această ocazie, a fost prezentat şi jocul asemănător din Ungaria, meta”, a declarat preşedintele Federaţiei Române de Oină, constănţeanul Nicolae Dobre. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.489 secunde