Stadioanele vor rămâne închise pentru spectatori

127
Stadioanele vor rămâne închise pentru spectatori - stadioane-1595173804.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a declarat că stadioanele vor rămâne închise pentru public, subliniind faptul că rămâne ferm în această privință având în vedere numărul în creștere al cazurilor de Covid-19.

"În ziua cu un record de cazuri de infectări pentru România, cu o întreagă echipă de fotbal afectată (Dinamo), prezența publicului pe stadioane este ultimul subiect pe care îl putem discuta. Sportul are nevoie de spectatori, dar stadioanele vor rămâne închise pentru public câtă vreme există un pericol major pentru siguranța oamenilor. Suntem fermi în această privință. Nu putem să ne jucăm cu sănătatea publică", a afirmat Stroe.

"Îi rog pe toți, indiferent de funcție, de poziția pe care o au, să fie responsabili și să nu mai lanseze asemenea scenarii fără temei. Încă putem câștiga această luptă, putem limita răspândirea virusului printr-un efort comun, în sport și în întreaga societate", a adăugat ministrul Tineretului și Sportului.

XXX

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu Covid-19 la angajații cluburilor FC Dinamo, FC Botoșani și CFR Cluj, ceea ce a dus la suspendarea meciurilor celor trei formații și deschiderea unor anchete epidemiologice de către direcțiile de sănătate publică.

De asemenea, în Liga a II-a, au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploiești și FC Argeș.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eșaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federația Română de Fotbal. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6782 secunde