Sportivii de legendă ai României s-au întrecut pe terenul de baschet

310
Sportivii de legendă ai României s-au întrecut pe terenul de baschet - sportivii-1499875030.jpg

Articole de la același autor

Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, și multiplii medaliați olimpici Georgeta Andrunache, Alina Dumitru și Viorica Susanu au împărtășit bucuria de a juca baschet 3x3, noua disciplină olimpică, pe terenul special amenajat pe esplanada de lângă Casa Olimpică din București. 


La evenimentul organizat de către COSR, Sport Arena Streetball și Federația Română de Baschet au participat atât jucători profesioniști, care au obținut rezultate remarcabile pentru România în competițiile de baschet 3x3, cât și membrii Fundației Motivation România și ai Special Olympics România. 


"Dorim să aducem cât mai mulți copii și tineri către sport și un stil de viață cât mai activ. Vrem să formăm o cultură sportivă în rândul copiilor și publicului larg și să observăm rolul educativ al sportului și al olimpismului. Baschetul 3x3 este din ce în ce mai popular în România, și am fi bucuroși dacă am fi prezenți la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020", a spus Mihai Covaliu. 


Evenimentul a marcat încheierea campaniei "Din stradă, la Jocurile Olimpice", demarată de Sport Arena Streetball în anul 2013, atunci când, la București, a fost organizat un turneu de prezentare a baschetului 3x3 pentru Comitetul Internațional Olimpic. 


Din partea Baschet Club Athletic Constanța, au luat parte la eveniment jucătorul Cătălin Miloș și team managerul Andrei Talpes.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9295 secunde