Sportivii de la Spicu Horia, remarcați în turneele de oină

158
Sportivii de la Spicu Horia, remarcați în turneele de oină - oinahoria-1564335866.jpg

Articole de la același autor

Sportivii de la clubul Spicu Horia, din județul Constanța, au participat la două campionate naționale la oină pentru juniori și au făcut-o cu succes. La Naționalele pentru juniori 3, Spicu Horia a obținut medaliile de bronz atât la competiția organizată pe iarbă, pe stadionul "Constructorul-Cleopatra" din Complexul Sportiv "Badea Cârțan", cât și pe plajă. Ambele întreceri au fost câștigate de echipa Hoina Craiova. 


Tot pe stadionul "Constructorul-Cleopatra", s-a mai disputat și Campionatul Național pentru juniori 2, acolo unde Spicu Horia a avut de asemenea o evoluție foarte bună. Echipa dobrogeană s-a clasat pe locul al patrulea, fiind la un pas să cucerească și la acest eveniment medaliile de bronz. 


Juniorii 1 din cadrul clubului Spicu Horia au participat la Campionatul Național, însă aceștia nu au obținut un rezultat la fel de bun cum a fost cel al colegilor lor, terminând competiția pe locul 5. 


Ultima performanță răsunătoare pentru Spicu Horia a avut loc pe plaja din stațiunea Mamaia, acolo unde dobrogenii au obținut locul al doilea. În marea finală, Spicu Horia a cedat cu scorul de 0-15 în fața formației Biruința Gherăiești. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5091 secunde