Sportivii de la CS Medgidia se antrenează conștiincios acasă

Luni, 04 Mai 2020
197
Sportivii de la Clubul Sportiv Medgidia duc o viață activă, chiar dacă se află în autoizolare din cauza pandemiei de Coronavirus.

Pe pagina oficială de Facebook a clubului dobrogean, au apărut în ultima vreme multe clipuri video cu sportivii care se antrenează în propriile case.

Mijlocașul stânga al echipei de fotbal, Dumitru Muzechearu, s-a filmat în timp ce efectua exerciții fizice cu ajutorul unui scaun, în propria sufragerie. Și voleibalista Larisa Vasilică a reușit să facă exerciții complexe acasă, chiar dacă antrenamentul din sală și mingea de volei îi lipsesc foarte mult. Totodată, fotbalistul Silviu Moise a fost și el filmat în timp ce efectua abdomene într-un pat, fiind foarte concentrat la ceea ce avea de făcut.

Daniel Dogaru a lăsat în urmă mingea și terenul de fotbal și s-a pregătit în casă, în timp ce la televizor rulau imagini din diferite meciuri de fotbal.

"Sper să mă întorc cât mai repede pe teren" , este mesajul jucătorului de la CS Medgidia.Pagina a fost generata in 0.3791 secunde