Sportivă de la CS Farul, în "echipa de argint" a României

228
Sportivă de la CS Farul, în

Articole de la același autor

Timp de două zile, orașul austriac Moedling a găzduit etapa a patra a Circuitului European de cadeți, în probele de floretă feminin și masculin, individual și pe echipe, din sezonul 2016-2017. 


La startul competiției, au fost prezenți peste 470 de sportivi din 35 de țări, printre care și reprezentațiii României. Printre cei nouă tricolori aflați în Austria, s-a numărat și Raluca Drăghici, de la CS Farul Constanța. Sportiva antrenată de Mihaela Ion a reușit, alături de colegele sale Rebeca Cândescu, Anca Săveanu și Andreea Gheorghe (toate de la CSA Steaua), să obțină medalia de argint în proba de floretă pe echipe. Fetele noastre au fost învinse în finala mare, la limită, scor 43-44, de către Japonia, podiumul fiind completat de Ucraina. 


A fost și singura medalie a delegației României, la simplu rezultatele fiind departe de performanța echipei feminine. Doar Rebeca Cândescu a reușit să atingă faza sferturilor de finală ale probei feminine de floretă individual, însă s-a clasat în final pe locul șase. 


Următoarea etapă din Circuitul European de cadeți, în proba de floretă feminin, va avea loc în Germania, la Tauberbischof-sheim, în perioada 12-13 noiembrie. Băieții vor evolua două săptămâni mai târziu, la Cabries (Franța).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0027 secunde