Sportiv de la CS Farul Constanța, premiat la Gala Atletismului Românesc

1029
Sportiv de la CS Farul Constanța, premiat  la Gala Atletismului Românesc - atlet-1481818823.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, la București, a avut loc Gala Atletismului Românesc, unde au fost premiați cei mai buni 10 sportivi ai anului 2016, precum și atleții care și-au asigurat cele mai bune rezultate din carieră, alături de antrenorii acestora.

Printre laureați, s-a numărat și tânărul atlet Răzvan Grecu, pregătit de Daniel Cojocaru la CS Farul Constanța, care s-a clasat pe locul 9, alături de Adrian Garcea și Bogdan Sitoianu, în cadrul echipei de cros juniori 2, medaliată cu bronz la Campionatele Europene.

Aruncătorul de greutate Andrei Gag a fost desemnat cel mai bun atlet român în 2016, datorită rezultatelor foarte bune obținute atât în competițiile naționale, cât și internaționale. Elevul antrenat de Ion Zanfirache a cucerit medalia de argint la Campionatul Mondial indoor, aurul la Campionatele Europene de aruncări lungi, titlul de campion nați-onal și recordman, și a terminat pe locul 13 la Jocu-rile Olimpice de la Rio de Janeiro.

Locul secund a fost ocupat de ștafeta feminină 4x400 metri (Andreea Miklos, Bianca Răzor, Adelina Pastor, Mirela Lavric, Sanda Belgyan, Anamaria Ioniță) - medaliată cu bronz la Campionatul Mondial indoor, iar pe trei s-a clasat Elena Panțuroiu, ocupanta locului 5 la Campionatul Mondial, în proba de triplusalt. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5853 secunde