Spectacolul continuă la Tenis Club Bright

Vineri, 16 Octombrie 2020
56
Ziua a 3-a a competiției ITF WORD TENNIS TOUR J3 – BRIGHT TROPHY ,  ce se desfășoară la Tennis Club Briht , pe terenurile Academiei Navale Mircea cel Bătrân, a reunit un număr de 24 meciuri, contând pentru turul 2 de pe tabloul principal simplu și turul 2 de pe tablourile de dublu, masculin și feminin.  Ziua a fost una cu vreme foarte plăcută încă de dimineață, perfectă pentru jocul de tenis.


Majoritatea  favoriților au câștigat meciurile, dar au fost și situații neașteptate, când adversarii s-au dovedit mai motivați, ca în cazul Tijanei Sretenovic (173 ITF), favorita nr. 1 de pe tabloul Serbiei , alături de Laia Petretic (242 ITF) care au fost învinse de reprezentantele României Rianna Coreisa (1526 IFT) și Alexandra Iordache (950 ITF).


 Favoritul nr. 1 (USA) Dali Blanch (30 ITF), l-a învins pe spaniolul Pedro Rodenas(825 ITF), la meciul de simplu, dar și la cel de dublu, alături de favoritul nr. 1 (TUR) Togan Tokac (322 ITF) i-au învins pe Hynek Barton (550 ITF) și Adam Kresina (887 ITF).
Favorita nr.8, Popa Teiusanu Vanessa (364 ITF) împreună cu Mester Cara Maria (439 ITF) le-au invins pe Iancu Alexia Shara și Ilie Diana Maria.


Rezultatele meciurilor de astăzi le puteti găsi pe site-ul FRT, www.frt.ro.


Mâine 16 oct, se vor desfășura meciurile contând pentru turul 3, ale ambelor tablouri de simplu și dublu.
Competiția devine tot mai intensă cu cât ne apropiem de punctul culminant.
Acest proiect este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, având o valoare de 50936 Ron.
Pagina a fost generata in 0.2646 secunde