Spectacol total la Vršac! Serbia - România 4-4 într-un meci de futsal incredibil

521
Spectacol total la Vršac! Serbia - România 4-4 într-un meci de futsal incredibil - futtsalromaniameci-1618151798.jpg

Articole de la același autor

Naționalele Serbiei și României au oferit sâmbătă la Vršac cel mai spectaculos meci din Grupa a 4-a de calificare la turneul final al Campionatului European de anul viitor din Olanda.

După 2-2 la Timișoara în 28 ianuarie, în prima etapă a preliminariilor, Serbia și România s-au neutralizat și la revanșă.

Tricolorii au făcut o primă repriză foarte bună. Selecționerul Robert Lupu i-a surpins pe sârbi după ce a schimbat prima linie, în care nu s-a regăsit decât un „stranier”, Felipe Oliveira. Mai mult, după mulți ani, poarta naționalei României a fost apărată de Andrei Grigoraș, portarul echipei FK Odorheiu Secuiesc.

România a început lansat partida și a deschis scorul după doar 87 de secunde de joc prin Szőcs László. Sârbii au egalat prin Stefan Rakić, fostul jucător de la Informatica Timșoara și Imperial WET miercurea Ciuc. Echipa noastră a trecut din nou la conducere după doar câteva minute, gol Felipe Oliveira. Reușita lui Felipe Oliveira a venit în ultimele secunde ale minutelor de superioritate de care a beneficiat formația noastră. Ca și în meciul tur de la Timișoara, portarul Momčilović a fost eliminat după o intrervenție dură în postură de ultim apărător. Lazarević a egalat însă pentru Serbia, iar la pauză s-a intrat la egalitate, 2-2.

Echipa pregătită de Goran Ivančić a ieșit mult mai motivată de la cabine, Tomić și Lazarević ducând Serbia la două lungimi avans după doar trei minute și jumătate. Tricolorii au avut însă reacție, au echilibrat jocul și, într-un final dramatic, au reușit să egaleze, goluri Szöcs și Cireș. Cu puțină șansă, tricolorii puteau chiar învinge în ultimele secvențe ale partidei.

Miercuri, 14 aprilie, sunt programate meciurile ultimei runde. Pentru a încheia pe locul secund în Grupa a 4-a și să mai păstreze șanse de calificare la EURO, România trebuie să învingă Macedonia de Nord, iar Serbia să piardă în confruntarea cu Bosnia și Herțegovina de la Zenica.

Învingătoare joi în deplasare la Skopje, 3-2 cu Muntenegru, naționala Bosniei și Herțegovinei a contabilizat maximum de puncte, 15.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.439 secunde