Șoc în tenis! Constănțeanul Andrei Pavel divorțează de soție, pentru eleva sa - Galerie FOTO

324

Articole recomandate

Divorțul este la modă și în lumea sportului, nu doar în showbiz. Dovadă este cea mai recentă și șocantă separare. Andrei Pavel și Simone se despart după o căsnicie care a durat două decenii. Pavel, căpitan al echipei de Cupa Davis a României, s-a îndrăgostit de o altă femeie, nimeni alta decât Tamira Paszek, 23 de ani, cea pe care o antrenează din 2012.

Tamira face deja parte din grupul de prieteni ai lui Andrei, care o ia pe iubita lui peste tot. Weekendul trecut, cei doi au fost la mare, la Mamaia, unde au fost surprinși în ipostaze tandre. Tamira nu l-a scăpat din ochi pe Pavel și a fost mai mereu lipită de el, scrie fanatik.ro.

"Este adevărat, sunt despărțit de soție, iar Tamira este noua mea prietenă", a declarat Pavel.

"Colaborarea dintre noi merge extraordinar. Andrei este un tip extraordinar, foarte calm pe teren, foarte pozitiv. El m-a ținut în priză când am fost la pământ din cauză că jocul nu-mi mergea bine. Este sigur o colaborare de lungă durată", a mărtursit Tamira, în urmă cu ceva timp. Desele lor apariții publice din ultimele luni nu fac decât să confirme faptul că relația lor personală merge perfect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Aprilie 2012
Stire din Sport : Tenis spectacol, cu Hagi și Pavel
Pagina a fost generata in 0.4231 secunde