Situație îngrijorătoare la CS Phoenix-Știința. Conducerea clubului, gata să renunțe la câteva jucătoare

209
Situație îngrijorătoare la CS Phoenix-Știința. Conducerea clubului, gata să renunțe la câteva jucătoare - situatie-1576008874.jpg

Articole de la același autor

CS Phoenix-Știința Constanța nu trece prin momente prea fericite.
Echipa feminină de baschet a pierdut, în week-end, la limită meciul cu CSM Alexandria, scor 52-53, iar oficialii clubului sunt gata să ia măsuri radicale. 


Președintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu, a declarat pentru "Cuget Liber", că a urmărit cu atenție partida cu CSM Alexandria și a observat faptul că unele dintre sportive au avut o atitudine necombativă și nu au dat randamentul așteptat. 
Mănăstireanu le-a anunțat pe jucătoare că există posibilitatea ca în această pauză competițională să decidă cine va pleca de la echipă. Iar măsurile pe care le va lua vor fi foarte severe. Dacă jucătoarele cu experiență vor pleca de la Constanța, cel mai probabil CS Phoenix-Știința va evolua în campionat cu junioare și jucătoare lipsite de experiență, ceea ce va duce, cel mai probabil, la o rezultate mai slabe. 


"Există în România asta nesigură întârzieri la plată în multe situații. La noi, salariile sunt plătite la zi. Nu pot să garantez salvarea echipei, pentru că nu depinde în exclusivitate de mine. Obiectivul nostru este clar și ni-l asumăm, să terminăm campionatul printre primele opt echipe ale țări. Bineînțeles că presiunea este pe domnii din staff și pe domnișoarele jucătoare. Mă duc să le transmit sincer: ori la bal, ori la spital!", a declarat Cristian Mănăstireanu. 


În acest moment, baschetbalistele de la malul mării sunt pe locul 6 în Grupa Est a Ligii Naționale, cu 10 puncte acumulate, având două victorii și șase înfrângeri. 


Următorul meci pe care CS Phoenix-Știința îl va disputa va avea loc pe 14 decembrie, la București, împotriva Rapidului. 


XXX 
Până la meciul cu Rapid, CS Phoenix-Știința se va antrena la Sala Sporturilor, iar la ședințele de pregătire, antrenorii Carmin Popa și Ramona Coroamă trebuie să pună la punct planul tactic pentru ca echipa de pe litoral să se întoarcă cu o victorie din Capitală. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4357 secunde