X
X
Mai multe ştiri online:

Sistemul în Liga I va continua cu 14 echipe

Ştire online publicată Miercuri, 05 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Comitetul Executiv al FRF nu a aprobat în ședința de ieri formatul Ligii I cu 16 echipe și a decis ca următoarea ediție de campionat să se desfășoare tot cu 14 echipe.

Propunerea a fost prezentată de președintele FRF, Răzvan Burleanu. Inițial, Federația dorea să treacă la 16 echipe din sezonul 2021-2022, variantă avansată de specialiștii de la o firmă olandeză, dar s-a ajuns la concluzia că riscurile pandemiei de Coronavirus pot fi mai mari decât în actualul sezon.

Sistemul cu 16 echipe prevedea de asemenea faza play-off cu șase echipe și faza play-out cu următoarele zece clasate, care urmau să nu mai joace două partide, tur-retur, ci doar un singur meci.

După îndelungi discuții, comisia nu a agreat noile propuneri, fără a le supune la vot, iar sistemul rămâne neschimbat pentru sezonul 2020/2021. Liga 1 a trecut la formatul cu 14 echipe, cu play-off și play-out în sezonul 2015/2016.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3408 secunde