X
X
Mai multe ştiri online:

Simona Halep, victorie pe muchie de cuțit în primul tur la Praga

Ştire online publicată Joi, 13 August 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Simona Halep a început cu dreptul turneul WTA de la Praga, prima competiție la care constănțeanca participă după pandemia de coronavirus.

A doua jucătoare a lumii a întâlnit-o, în primul tur, pe slovena Polona Hercog, o tenismenă arțăgoasă, care luptă până la capăt pentru fiecare punct. Primul set a fost dominat de la un capăt la celălalt de Simona, care s-a impus cu 6-1 și părea că se îndreaptă către o victorie facilă. În parțialul al doilea, Hercog a controlat jocul și i-a răspuns Simonei cu aceeași monedă, impunându-se și ea cu 6-1.

Decisivul a fost unul pe muchie de cuțit. Polona Hercog a scos lovituri magice din joben, iar privirea tăioasă a Simonei pe care o afișează ori de câte ori are probleme nu a impresionat-o. S-a mers cap la cap până în tie-break, acolo unde Halep a rupt ritmul și s-a impus cu 7-3.

După ultimul punct, Simona s-a descătușat, strângând pumnul, iar apoi a zâmbit uitându-se către cer, gest pe care îl face după fiecare victorie.

În turul al doilea, Simona Halep joacă împotriva Barborei Krejcikova (Cehia), care a trecut în primul meci de românca Patricia Țig. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.2894 secunde