Play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup

Simona Halep va juca în partida cu Italia. „Şansele noastre cresc mult”

206
Simona Halep va juca în partida cu Italia. „Şansele noastre cresc mult” - simona-1616770352.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep a anunţat că a decis să joace în meciul României cu Italia, din play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, noua denumire a Fed Cup, iar în aceste condiţii, cel puţin în opinia vicepreşedintelui Federaţiei Române de Tenis (FRT), George Cosac, şansele naţionalei tricolore cresc substanţial.

„Sigur, cu Simona Halep în echipă, balanţa este înclinată în favoarea noastră, şansele noastre sunt undeva la 75% de câştig. Avem nevoie de această victorie şi sunt sigur că fetele o vor realiza”, a declarat vicepreşedintele FRT, George Cosac.

Partida România - Italia, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale a Billie Jean King Cup, este programată pe 16-17 aprilie, la Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, Monica Niculescu va debuta în postura de căpitan al naţionalei României.

XXX

Simona Halep, nr. 3 WTA, s-a calificat în turul al treilea al turneului WTA de la Miami, după ce a învins-o, în trei seturi, scor 3-6, 6-4, 6-0, pe Caroline Garcia (Franţa), într-o partidă contând pentru runda a doua.

Graţie acestui succes, Simona Halep şi-a asigurat un cec de 26.000 de dolari şi 65 de puncte WTA, iar în turul al treilea o va întâlni pe Anastasija Sevastova (Letonia).

Simona Halep joacă şi la dublu, alături de Angelique Kerber (Germania), adversarele din prima rundă fiind Elise Mertens (Belgia) şi Arina Sabalenka (Belarus), principalele favorite. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3813 secunde