Simona Halep, ultimele calcule înainte de Turneul Campioanelor

232
Simona Halep, ultimele calcule înainte de Turneul Campioanelor - calcule-1571771183.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep merge la Turneul Campioanelor și cu o miză suplimentară: ocuparea unui loc cât mai înalt în clasamentul WTA. În acest moment, constănțeanca în vârstă de 28 de ani este pe locul 5, iar dacă se va impune la Shenzhen cu trei victorii în grupe, va termina anul pe poziția secundă. 


Pe de altă parte, dacă Simona va pierde toate meciurile din grupe, poate coborî până pe poziția a șaptea. 
Totuși, campioana de la Wimbledon are un avantaj major. Aceasta nu a participat la ediția din 2018, chiar dacă obținuse calificarea. Astfel, ea nu are niciun punct de apărat și poate aduna maximum 1.500 de puncte. Aceasta este situația în care ea va urca pe poziția secundă. 


De notat este faptul că, și în cazul unei înfrângeri în grupe, jucătoarele primesc 125 de puncte. O victorie îi poate aduce Simonei Halep 250 de puncte. Calificarea în semifinale îi garantează punctele acumulate în grupe. 
Eventuala calificare în finală le aduce jucătoarelor 330 de puncte pe lângă cele adjudecate în grupă. Câștigătoarea Turneului Campioanelor va avea 750 de puncte plus cele din grupă, un maxim de 1.500 de puncte. 


Simona Halep a avut parte de o perioadă de recuperare după ce s-a accidentat la turneele disputate pe tărâm asiatic. Constănțeanca a declarat că se simte mai bine și speră să ajungă până în fazele finale ale Turneului Campioanelor. 
Marea competiție va avea loc în perioada 27 octombrie - 3 noiembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.612 secunde