Simona Halep susține ideea lui Federer de unificare a WTA cu ATP

197
Simona Halep susține ideea lui Federer de unificare a WTA cu ATP - tenis-1587645677.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănțeană de tenis Simona Halep (nr. 2 WTA) a salutat ideea elvețianului Roger Federer privind o eventuală fuziune între circuitele ATP și WTA.

"Federer nu este singurul care se gândește la acest lucru, propunerea sa fiind susținută și de alți sportivi", a precizat Simona Halep.

Roger Federer își imaginează o fuziune între circuitele ATP și WTA, solicitând în același timp o uniune între tenisul masculin și cel feminin în aceste vremuri tulburi cauzate de pandemia de coronavirus.

Federer a scris două mesaje pe Twitter, în care a cerut unitatea celor două circuite și a explicat că nu dorește o fuziune în adevăratul sens al cuvântului între cele două circuite, ci a asociațiilor care le guvernează.

"Sunt singurul care crede că a sosit momentul pentru ca jucătorii de tenis, bărbați și femei, să se unească pentru a ieși din această situație împreună?", a întrebat Federer.

"Nu vorbesc despre unirea competițiilor pe teren, ci mai degrabă de contopirea celor două organisme care gestionează circuitele masculin și feminin", a mai spus tenismenul elvețian. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4236 secunde