Simona Halep: "Suntem Generația de Aur a tenisului românesc"

124
Simona Halep:

Articole de la același autor

Jucătoarea Simona Halep, numărul 1 mondial, a declarat că, din punctul său de vedere, actualele jucătoare de tenis fac parte din cea mai bună generație a României în acest sport. 


"Cred că este cea mai bună generație. Sper să fie și mai multe jucătoare, junioarele să muncească mult și să aibă încredere că se poate orice și să avem mereu așa echipă puternică la Fed Cup și România să aibă așa multe jucătoare bune", a declarat Simona Halep, în conferința de presă susținută alături de colegele sale Sorana Cîrstea (34 WTA), Irina Begu (38 WTA), Mihaela Buzărnescu (40 WTA) și de căpitanul nejucător Florin Segărceanu. 


Ea a mai spus că se simte bine pe zgură, că are încredere în ceea ce privește turneele următoare, dar că primul gând e la partida cu Elveția, din Fed Cup. Întâlnirea dintre România și Elveția, meci din play-off-ul Grupei Mondiale, are loc în perioada 21-22 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Partida se desfășoară după sistemul cel mai bun din cinci meciuri: primele două meciuri de simplu în ziua de sâmbătă (21 aprilie), urmând ca duminică (22 aprilie) să se dispute celelalte două meciuri de simplu și meciul de dublu. Echipa care câștigă această întâlnire va juca din sezonul viitor în prima Grupă Mondială a Fed Cup. 


În primul tur al Grupei Mondiale II, în februarie, România a învins Canada cu 3-1, la Cluj, în timp ce Elveția a fost învinsă de Cehia (1-3) în Grupa Mondială. România și Elveția sunt la egalitate în meciurile directe, 3-3. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.144 secunde