Simona Halep: Sunt numărul 1 mondial, dar Serena e cea mai bună jucătoare din lume

139
Simona Halep: Sunt numărul 1 mondial, dar Serena e cea mai bună jucătoare din lume - halep-1521041452.jpg

Articole recomandate

Simona Halep a acordat un interviu postului de televiziune Tennis Channel, după ce s-a calificat în sferturile turneului de la Indian Wells, după  victoria în două seturi, 7-5, 6-1 în fața chinezoaicei de pe locul 55 WTA, Qiang Wang. Sportiva a declarat că, deși este lider mondial, consideră că Serena Williams este cea mai bună jucătoare din lume.


Tennis Channel: "Ești cea mai bună jucătoare din lume la ora actuală, te simți diferit?"


Simona Halep: "Sunt numărul 1 mondial, dar poate nu sunt cea mai bună. Serena e, în opinia mea, cea mai bună jucătoare din lume. Mă bucur de acest moment,  îmi place să fiu aici, muncesc în fiecare zi pentru a-mi păstra poziția și sper că într-o zi voi voi câștiga și un Grand Slam".


Simona a asistat, cu o zi în urmă, ca spectator, la meciul surorilor Williams, câștigat în două seturi de Venus.


"Am fost la meci pentru că ador felul în care joacă ele la această vârstă. Sunt foarte motivate și am multe lucruri de învățat de la ele", a mărturisit liderul mondial.


Simona a vorbit și viitoarea adversară din sferturile de la Indian Wells, croata Petra Martic, locul 51 WTA: "E o adversară foarte dificilă, servește destul de tare și are un forehand cu mult top spin... Așa că va trebui să muncesc mult".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1999 secunde