X
X
Mai multe ştiri online:

Simona Halep și Horia Tecău, o pereche unită

Ştire online publicată Vineri, 30 August 2019. Autor: Mircea GHIȚĂ
Simona Halep și Horia Tecău s-au hotărât să facă pereche la dublu-mixt la ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open. 
Cei doi constănțeni se înțeleg foarte bine atât pe terenul de tenis, cât și în afara acestuia. Chiar dacă țintește cucerirea trofeului la Flushing Meadows, iar o eventuală participare în proba de dublu mixt ar putea să o obosească, jucătoarea de la malul mării nu dă înapoi. 


Ori de câte ori a avut ocazia, Simona Halep a participat atât în competițiile de dublu feminin, cât și în cele de dublu mixt. 
Experiența pe care o are Horia Tecău pe tabloul de dublu și dorința de victorie a Simonei Halep ar putea face din cei doi o pereche care să ajungă până în fazele finale ale turneului de la New York. 


Simona Halep și Horia Tecău vor juca în primul tur la US Open împotriva dublului format din canadianca Gabriela Dabrowski și croatul Mate Pavic. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31467 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3922 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1463 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1256 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 1.0338 secunde