Simona Halep se pregătește pentru turneul Adelaide International

201
Simona Halep se pregătește pentru turneul Adelaide International - simona-1576268076.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep se află încă în perioada de vacanță, după un an 2019 extrem de istovitor, în care a reușit să devină campioană la Wimbledon.


Tenismena constănțeană va relua cât de curând pregătirile în vederea noului sezon, sub comanda australianului Darren Cahill. 


Primul turneu din 2020 la care Simona Halep va participa este Adelaide International, care va avea loc începând cu cea de-a doua săptămână a lunii ianuarie. Simona merge la Adelaide pentru a lua contact cu aerul de la Antipozi și a se pregăti temeinic pentru primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open. 


"Când am auzit pentru prima oară despre acest turneu, am spus că voi participa cu siguranță. Vreau să mă întorc la Adelaide pentru că îmi place foarte mult. Am doar amintiri minunate despre perioada petrecută acolo. Oamenii sunt foarte relaxați și te fac și pe tine să te simți foarte relaxat", a declarat cea de-a patra tenismenă a lumii. 


XXX 
Surprinzător, sportiva de la malul mării a fost criticată de fosta jucătoare Annabel Croft, care a explicat pentru presa internațională că anul 2019 nu a fost unul bun pentru Simona Halep. 


"Dacă dai la o parte titlul de la Wimbledon, 2019 nu a fost un an prea bun pentru românca în vârstă de 28 de ani, care trebuie să-și gestioneze mai bine emoțiile dacă vrea să aibă succes din nou", a specificat britanica. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 13 Decembrie 2019
Stire din Sport : Simona Halep revine în topuri!
Pagina a fost generata in 0.6109 secunde