Simona Halep, şanse mari de a juca cu Emma Răducanu în turul trei, la Indian Wells

131
Simona Halep, şanse mari de a juca cu Emma Răducanu în turul trei, la Indian Wells - 24076605238177055664606413388116-1633437763.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep (30 de ani) are mari şanse de a o întâlni pe britanica de origine română Emma Răducanu în turul al treilea la Indian Wells (California; SUA), turneu de categoria WTA 1.000.

Chiar dacă a coborât pe locul 17 mondial, constănţeanca, desemnată cap de serie nr. 11, este calificată direct în turul secund, unde o va avea drept adversară pe învingătoarea din partida Shuai Zhang (China) - Marta Kostiuk (Ucraina).

La rândul său, Emma Răducanu (18 ani), care a produs, luna trecută, surpriza la US Open, cucerind trofeul la prima sa participare, va juca tot direct în turul al doilea, unde o va înfrunta pe învingătoarea dintre Maria Camila Osorio (Columbia) şi Aliaksandra Sasnovici (Belarus).

Pe tabloul principal al turneului californian mai sunt prezente ale două jucătoare din România. Sorana Cîrstea, cap de serie nr. 32, va evolua direct în turul secund, împotriva învingătoarei dintre americanca Ann Li şi japoneza Misaki Doi, în timp ce Irina Begu o va avea ca adversară în primul tur pe franţuzoaica Fiona Ferro.

Tot la Indian Wells, altă reprezentantă a ţării noastre, Elena Gabriela Ruse, este prezentă în turul al doilea al calificărilor pentru tabloul principal, urmând să o înfrunte Lesley Pattinama Kerkhove (Ţările de Jos).

Foto: Facebook / Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6368 secunde