Simona Halep s-a calificat în turul trei la Linz, după un meci splendid cu Aliaksandra Sasnovich

207
Simona Halep s-a calificat în turul trei la Linz, după un meci splendid cu Aliaksandra Sasnovich - simona-1636479986.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep (30 de ani, 22 WTA) s-a calificat în turul trei al turneului de la Linz, turneu de 250 de puncte, după ce a învins-o marţi, pe Aliaksandra Sasnovich (27 de ani, 85 WTA), din Belarus, scor 7-5, 6-3, după o oră și 40 de minute.

Primul set a durat o oră și a fost extrem de disputat. Românca a condus cu 4-0, dar bielorusa a egalat! Halep a condus cu 5-4, dar Sasnovich a egalat din nou. Apoi, Halep a câștigat următorul game la zero. Românca s-a impus și în următorul game, astfel că și-a adjudecat primul set, cu 7-5.






Actul secund a început perfect pentru Simona. Românca a condus cu 3-0, apoi Aliaksandra Sasnovich a câștigat primul game. Halep a refăcut diferența de trei game-uri, iar scorul a devenit ulterior. Sportiva din Constanța s-a impus în cele din urmă cu 6-3.

Potrivit Realitatea.net, aceasta a fost a treia partidă dintre cele două sportive în competiţiile WTA. Ultima confruntare a avut loc luna trecută, la Indian Wells, în turul al treilea. Sasnovih s-a impus cu 7-5, 6-4.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4828 secunde