Simona Halep, recuperată 100% după turneul de la Doha

112
Simona Halep, recuperată 100% după turneul de la Doha - simona-1521740109.jpg

Articole de la același autor

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, și-a asigurat fanii că s-a recuperat după probleme pe care le-a avut la piciorul drept și care au obligat-o să se retragă de la Doha, luna trecută, dar acum se simte pregătită să debuteze la competiția din Florida, care va fi una foarte dificilă. 


Halep, revenită în competiție în urmă cu două săptămâni, la Indian Wells, unde a fost învinsă în semifinale de japoneza Naomi Osaka, cea care a câștigat în final trofeul, a precizat că se simte bine și nu are probleme sau disconfort. 


"Acesta este cel mai important lucru. Am jucat bine la Indian Wells. Au fost momente grele, însă acum m-am întors. M-am antrenat din greu în aceste zile și mă voi pregăti și zilele următoare. Mă simt pregătită să încep turneul. Va fi o competiție foarte dificilă, cu siguranță. Este un turneu important și, din acest motiv, fiecare meci va fi greu. Însă mă aflu aici pentru a da tot ce am mai bun și a încerca să câștig fiecare partidă pe care o voi disputa", a spus Simona Halep. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8228 secunde