Simona Halep, principala favorită la cucerirea titlului de la US Open

134
Simona Halep, principala favorită la cucerirea titlului de la US Open - simona-1596714762.jpg

Articole de la același autor

S-a anunțat lista provizorie a jucătoarelor acceptate direct pe tabloul principal la US Open, iar aceasta o are în frunte pe Simona Halep, locul 2 WTA, în absența numărului 1 mondial, australianca Ashleigh Barty.

Halep este înscrisă la acest Grand Slam, dar deocamdată nu a confirmat oficial participarea. În urmă cu câteva săptămâni, campioana de la Wimbledon și de la Roland Garros își exprima îndoiala cu privire la participarea la Grand Slam-ul american, din cauza regulilor sanitare stricte.

După ce mai multe publicații canadiene au susținut că nu va participa, Bianca Andreescu, sportiva canadiană de origine română, locul 6 WTA și deținătoarea trofeului, figurează și ea pe listă.

Din România, mai sunt acceptate pe tabloul principal Sorana Cîrstea, locul 75 WTA, Irina Begu, locul 81 WTA, Patricia Maria Țig, locul 85 WTA, și Mihaela Buzărnescu, locul 120 WTA.

Organizatorii US Open au anunțat că premiile totale ale ediției 2020 a US Open vor fi de 53,4 milioane de dolari (45 de milioane de euro), cu șase la sută mai mici față de 2019, când au fost de 57 de milioane de dolari, un record.

Cea mai mare scădere este la câștigătorii probelor de simplu, care vor primi câte trei milioane de dolari (2,5 milioane de euro), cu 850.000 de dolari (715 mii de euro) mai puțin față de cei din 2019. Finaliștii vor lua și ei mai puțin, de la 1,9 milioane de dolari la 1,5 milioane de dolari (1,25 milioane de euro) fiecare.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4524 secunde