Simona Halep, principală favorită a turneului de la Dubai

209
Simona Halep, principală favorită a turneului de la Dubai - simona-1581110411.jpg

Articole de la același autor

Simona Halep va fi principală favorită a turneului WTA Premier din Dubai, după ce liderul mondial Ashleigh Barty a decis să se retragă, din cauza unei accidentări. 


"Din nefericire, a trebuit să mă retrag de la turneul din Dubai, din cauza unei accidentări la piciorul drept. Le urez mult succes jucătoarelor care vor participa și aștept cu nerăbdare să joc din nou la Dubai", a declarat Barty. 


În schimb, la turneul din Dubai va participa Elina Svitolina (4 WTA). Ucraineanca a acceptat invitația organizatorilor și va concura alături de alte nume importante, precum Simona Halep, campioana de la Wimbledon, Bianca Andreescu, cea care a triumfat la US Open, și Sofia Kenin, proaspăta campioană de la Australian Open. 


Constănțeanca a început anul 2020 cu turneele de la Adelaide și Australian Open, unde a ajuns până în sferturi, respectiv până în semifinale. 


Turneul WTA Premier de la Dubai, dotat cu premii totale în valoare de 2.529.740 de dolari, este programat în perioada 17-22 februarie. 


În 2019, la competiția din Emiratele Arabe Unite a triumfat elvețianca Belinda Bencic. Simona Halep a câștigat ediția din 2015. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7333 secunde