Simona Halep poartă România în suflet. "Mi-a aruncat o privire tăioasă"

199
Simona Halep poartă România în suflet.

Articole de la același autor

Simona Halep a demonstrat de foarte multe ori că România este pe primul plan pentru ea și nu ar da țara noastră pentru nimic în lume.

Antrenorul constănțencei, Darren Cahill, a dezvăluit, recent, ce propunere i-a făcut Simonei în urmă cu câțiva ani, însă s-a lovit de refuzul categoric al tenismenei de la malul mării.

"I-am spus acum ceva timp să-și schimbe rezidența, în Monte Carlo de exemplu, pentru a plăti cât mai puțin. Mi-a aruncat o privire tăioasă și mi-a zis: «Nici gând să fac asta!»", a declarat tehnicianul de la antipozi, pentru presa din țara sa natală.

Zilele trecute, Pro Sport a scris că Halep nu și-ar fi achitat o parte din impozite pentru anumite bunuri pe care le deține în Constanța, orașul ei natal. Pe 19 februarie 2020, Halep ar fi contestat decizia Agenției Naționale de Administrare Fiscală la Judecătoria Constanța.

Spre deosebire de Simona Halep, mai mulți jucători importanți din tenis au ales să își mute domiciliul în Monte Carlo. Novak Djokovic, Alexander Zverev, Grigor Dimitrov sunt doar o parte din jucătorii importanți care s-au mutat în Monte Carlo. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4834 secunde