Simona Halep nu riscă! "Nu voi pleca de acasă dacă nu voi fi în siguranță"

360
Simona Halep nu riscă!

Articole de la același autor

Simona Halep se află, în aceste zile, la București, acolo unde stă în autoizolare și așteaptă cu nerăbdare să treacă această perioadă de pandemie și să reintre în circuit. Pe lângă exercițiile fizice pe care le efectuează în casă, Simona Halep ține legătura și cu presa, aproape zilnic.



Recent, campioana de la malul mării a acordat un interviu pentru postul de televiziune Eurosport și a vorbit despre momentele grele prin care întreg mapamondul trece.


"În România e destul de rău acum. Totul este închis. Avem multe cazuri, dar nu așa multe decese. Dar va fi și mai rău, pentru că avem mulți oameni care vor veni din Italia și sunt infectați. Va fi greu pentru spitale să gestioneze situația. Eu eram în autoizolare de o săptămână când s-a anunțat că se va închide totul. M-am speriat de virus și de tot ce auzeam din China și din alte țări. E greu pentru toată lumea, pentru că nu putem ieși, dar trebuie să acceptăm și să rămânem pozitivi.
Este o problemă în întreaga lume. E mai bine că totul a fost anulat. Este o problemă uriașă! Trebuie să ascultăm ce ni se spune. Trebuie să stăm acasă, în siguranță. Tenisul nu e totul în viața mea. Prefer să stau în casă și să aștept momentul în care totul va fi sigur pentru a putea călători. Dacă nu voi fi 100% în siguranță, nu voi pleca de acasă", a declarat Simona Halep.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3943 secunde