Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoarea lunii februarie

227
Simona Halep, nominalizată la titlul de jucătoarea lunii februarie - simona-1583355656.jpg

Articole de la același autor

Tenismena constănțeană Simona Halep, ocupanta locului 2 în ierarhia mondială, a fost nominalizată de către WTA în ancheta pentru stabilirea jucătoarei lunii februarie. Până sâmbătă, iubitorii tenisului pot vota pe site-ul WTA. 


Simona Halep a câștigat, la 22 februarie, turneul de la Dubai, pentru a doua oară în carieră, obținând al 20-lea titlu în circuitul WTA. Ea s-a impus în finală, cu scorul de 3-6, 6-3, 7-6 (5), în duelul cu Elena Rybakina (Kazahstan, locul 19 WTA). 


În anchetă, au mai fost nominalizate Kiki Bertens (Olanda, învingătoare la Sankt Petersburg) și Aryna Sabalenka (Belarus, care a cucerit trofeul de la Doha). 


Simona Halep are un stil plăcut de joc, iar acest aspect i-ar putea aduce mai multe voturi din partea iubitorilor tenisului feminin. Constănțeanca luptă pentru fiecare minge atunci când se află pe teren și devine de multe ori un adevărat coșmar pentru adversarele sale. 


Halep este măcinată de o accidentare și nu este sigură dacă poate lua startul la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.


Jucătoarea face totuși eforturi uriașe pentru a juca la competiția de pe tărâm american.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3105 secunde