Simona Halep, momente de relaxare alături de iubitul său după eliminarea de la Roland Garros

669
Simona Halep, momente de relaxare alături de iubitul său după eliminarea de la Roland Garros - simona-1602418291.jpg

Articole de la același autor

După ce a fost eliminată prematur de la turneul de Grand Slam de la Roland Garros, Simona Halep are foarte mult timp liber şi îl petrece aşa cum îi place mai mult, împreună cu familia şi cu persoanele apropiate. Tenismena constănţeană a anunţat, după eliminarea de la French Open, că turneul de la Paris a fost ultimul din acest an pentru ea.

Recent, Simona Halep și iubitul său, Toni Iuruc au fost surprinși în momente de tandrețe la un restaurant din capitală. Cei doi păreau foarte îndrăgostiți și nu au ascuns acest lucru nici în public.

Ocupanta locului 2 în clasamentul WTA și Toni Iuruc au o relație armonioasă. Simona și Toni au fost văzuți în repetate rânduri în ipostaze tandre, în timp ce se țin de mână sau se sărută timid în public.

De când tenismena l-a prezentat pe afacerist drept iubitul ei, toți ochii au fost îndreptați spre fericitul cuplu.

În ciuda unui program complicat, cei doi găsesc timp să se bucure de relația lor. Simona Halep și Toni Iuruc au fost surprinși la un restaurant din capitală, unde s-au simțit foarte bine. Cei doi au luat cina împreună, la ceas de seară, departe de ochii curioșilor. Cu toate că se afla la restaurant, Simona Halep nu a renunțat la ținuta ei preferată și confortabilă, formată din încălțăminte sport și trening. După ce au mâncat, Toni Iuruc a condus-o pe iubita sa la mașina ei.

Apoi, Simona Halep a urcat în mașina ei, în timp ce afaceristul a mers către bolidul lui de lux, parcat la câţiva metri mai încolo. Cei doi au plecat separat din parcare, însă Simona a fost urmată la scurt timp de Toni Iuruc.

Simona Halep a decis când va renunța la sportul în care a făcut, la propriu, istorie, ea fiind singura jucătoare din lume care, de mai bine de șase ani, s-a păstrat în Top 10 mondial.

„Simona Halep va mai juca tenis până în 2022. După, este decisă să renunțe la sportul de performanță. O face de dragul familiei, vrea neapărat să se așeze la casa ei, să nu se mai streseze cu zecile, sutele, de plecări prin toată lumea. Peste trei ani va avea 31, se va îndrepta spre 32 și, cum își dorește o familie mare, trebuie să renunțe la performanță”, a explicat o sursă apropiată Simonei Halep.

Mai mult, Simona Halep a decis că, la 32 de ani să devină pentru prima oară, mamă.

„Simona își dorește minimum trei copii, iar Toni, după ce au discutat pe acest subiect, s-a lăsat convins de avantajele de a avea o familie atât de numeroasă. Evident, copiii lor nu vor apărea acum, Simona este decisă să mai joace tenis la nivel înalt încă maximum trei ani” , a spus aceeaşi sursă.

De altfel, Halep a declarat chiar ea că nu va mai sta prea mult pe terenul de tenis şi că vrea să îşi îndrepte atenţia către construirea unei familii.

Până va izbuti acest lucru, Simona Halep se bucură de finalul anului 2020, în care nu va mai juca niciun meci şi în care cel mai probabil se va relaxa atât cât este necesar pentru a reveni în 2021 într-o formă de zile mari care să îi permită să revină pe prima poziţie a clasamentului mondial.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.4097 secunde