Simona Halep, mesaj de mii de like-uri, de la Constanța

368
Simona Halep, mesaj de mii de like-uri, de la Constanța - halepsimona33371081700-1523195148.jpg

Articole recomandate

Liderul mondial WTA a postat chiar în ziua de Paște o fotografie în care apare ciocnind ouă cu micuța Tania, fiica fratelui ei. "Simo" le-a urat tuturor fanilor săi un Paște fericit în ajunul Paștelui, iar în ziua următoare a scris pe contul personal de Instagram "Hristos a înviat". Poza a înregistrat peste 10 mii de like-uri după doar o oră. De asemenea, în imagine apar și finuții sportivei.

Simona Halep se relaxează în continuare acasă, la Constanța, unde petrece Sărbătorile Pascale alături de familia sa. După ce s-a antrenat câteva zile la București, pe zgura de la complexul sportiv Stejarii Country Club, Simona Halep s-a întors de curând în orașul natal, acolo unde petrece Paștele alături de întraga sa familie.

Liderul mondial WTA a postat chiar în ziua de Paște o fotografie în care apare ciocnind ouă cu micuța Tania, fiica fratelui ei. "Simo" le-a urat tuturor fanilor săi un Paște fericit în ajunul Paștelui, iar în ziua următoare a scris pe contul personal de Instagram "Hristos a înviat". Poza a înregistrat peste 10 mii de like-uri după doar o oră. De asemenea, în imagine apar și finuții sportivei, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4789 secunde