Simona Halep, măcinată de accidentări. Calendar greu pentru tenismena constănţeană

940
Simona Halep, măcinată de accidentări. Calendar greu pentru tenismena constănţeană - halepaccidentata-1617715973.jpg

Articole de la același autor

Din cauza accidentărilor, Simona Halep rezistă tot mai greu pe teren. Iar cifrele confirmă această realitate tristă. Teoretic, la ce calendar are, în luna aprilie, ea ar trebui să joace la foc automat. Practic, rămâne de văzut dacă starea ei fizică va permite acest lucru.

Sportul de performanţă uzează corpul, iar acest lucru se vede, în mod clar, în cazul Simonei Halep. La 29 de ani ea se confruntă cu probleme tot mai mari, mai ales, din cauza herniei de disc.

După primele trei luni din 2021, Simona a evoluat în doar nouă partide oficiale de simplu: 7 victorii, 2 înfrângeri. Iar parcursul ei la Miami Open, ultimul turneu la care a participat, s-a încheiat prematur, după ce s-a retras înaintea duelului din optimi, cu Anastasija Sevastova. În acest moment, rămâne de văzut cum se va recupera Halep, în condiţiile în care problemele ei medicale au apărut încă din debutul noului sezon, ea vorbind despre durerile lombare, pe când era angrenată în Australian Open, în luna februarie.

Teoretic, „Simo” are în faţa ei o lună aprilie de foc. Pentru că şi-a anunţat revenirea în echipa României, după doi ani de absenţă, iar la meciurile din „Billie Jean King Cup“ se adaugă şi cele de la Stuttgart şi Madrid.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5947 secunde