X
X
Mai multe ştiri online:

Simona Halep: „La Roma, mă simt în siguranţă”

Ştire online publicată Miercuri, 16 Septembrie 2020. Autor: Sorin MIHALACHE
Jucătoarea constănţeană de tenis Simona Halep, nr. 2 mondial, spune că nu regretă decizia de a nu participa la turneul de Grand Slam US Open, considerând că a luat o decizie corectă, în contextul în care pandemia de coronavirus încă i se pare ameninţătoare.

„Cred că decizia luată a fost una corectă pentru protejarea sănătăţii mele şi pentru a mă simţi liniştită. Sunt încă un pic speriată faţă de situaţia la nivel global, dar aici, la Roma, mă simt în siguranţă”, a declarat Halep, citată de DPA.

Desemnată cea mai bună jucătoare a lunii august în circuitul profesionist feminin de tenis, în urma unei anchete realizate pe site-ul WTA, Simona Halep a decis să nu participe la US Open, din cauza riscurilor de infectare cu virusul Covid-19.

XXX

Săptămâna aceasta, Simona Halep este prezentă în capitala Italiei, unde participă al doilea său turneu post-pandemie. Mai mult decât atât, ea este principala favorită la câştigarea Mastersului 1000 de la Roma, după ce, luna trecută, a cucerit titlul la Praga.

În runda inaugurală, Simona Halep a avut liber, iar în turul al doilea, o întâlneşte, într-un duel în premieră, pe o reprezentantă a ţării gazdă, Jasmine Paolini (24 ani, 99 WTA), beneficiară de wild card.

În turul inaugural, Jasmine Paolini a produs marea surpriză, eliminând-o pe Anastasia Sevastova (Letonia, 46 WTA), scor 6-2, 6-3.

Programat în perioada 14-21 septembrie, turneul Masters 1000 de la Roma este dotat cu premii în valoare totală de 1.692.169 euro. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31437 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3874 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1448 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1249 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4534 secunde